reserveren
Le Martinet locatie paardrijden groepen accomodatie data 2019 omgeving prijzen 2019 reserveren de reis foto's

Na telefonisch overleg of er plaats is in de week van je keuze kun je reserveren door inzending van het inschrijfformulier en een aanbetaling van €200,- per deelnemer per week en €300,- voor het vakantiehuis, op rekeningnummer 39.44.93.060 Rabobank Utrecht. IBAN nummer: NL69 RABO 0394493060; BIC nummer RABONL2U, t.n.v. Martinet/Riezouw Sabran. Wij sturen je dan een bevestiging met een factuur en aanvullende informatie.

Reis- en annuleringsvoorwaarden
Het restantbedrag dient acht weken voor aanvang van de gereserveerde week bij ons binnen te zijn. Indien men op eigen verzoek of door persoonlijke omstandigheden de vakantie tussentijds afbreekt, heeft men geen recht op restitutie van de niet gebruikte dagen. Bij annulering tot 8 weken voor aanvang van de vakantie is het aanbetalingsbedrag verschuldigd. Tussen 8 en 3 weken is de helft van de reissom verschuldigd, tussen 3 weken en de aanvang van het arrangement de hele reissom.

Het deelnemen aan een ruitervakantie en de mountainbike ritten geschiedt voor eigen risico. Een reisverzekering is daarom verplicht evenals het dragen van een cap en een fietshelm voor de mountainbikers. Maximaal gewicht van de ruiter: 85 kilo. De minimumleeftijd voor deelname aan een ruiterkamp is 10 jaar, voor een combinatie- en trekkersweek 12 jaar. Er kan, in overleg, een uitzondering worden gemaakt wanneer het kind door een ouder/verzorger wordt begeleid. Voor minderjarigen moeten de ouders/verzorgers schriftelijk verklaren dat zij de verantwoording dragen voor de deelname van hun kind aan de ruitervakantie.

Adres (Frankrijk):
Le Martinet, 561 route de la Roque, 30200 Donnat-Sabran. Tel. 00.33.4.66.79.04.08
E-mail adres: martinet.donnat@wanadoo.fr
Website: www.lemartinet.nl

Klik hier voor : INSCHRIJFFORMULIER.