accomodatie
Le Martinet locatie paardrijden groepen accomodatie data 2019 omgeving prijzen 2019 reserveren de reis foto's

Op Le Martinet verblijf je in eenvoudige twee- of meerpersoonskamers. Er is een gemeenschappelijke badkamer met twee douches en wastafels. De voortreffelijke franse maaltijden worden op het terras of in de knusse eetkamer gebruikt. Bij verblijf op basis van volpension zijn alle maaltijden, drankjes, hapjes, ijsjes inbegrepen.

Le Martinet beschikt ook over een comfortabel sfeervol ingericht zespersoons vakantiehuis bestaande uit een ruime woon/eetkamer met volledig ingerichte open keuken, wasmachine, elektrische- en houtkachel, slaapbank, badkamer met douche en toilet, eigen terras (40 m2) en op de eerste verdieping 2 slaapkamers.

Er is eventueel plaats voor 8 personen. Elke persoon extra (meer dan zes) betaalt een toeslag van € 25 per week. De verschillen in paardrijprijzen voor huurders van het vakantiehuis en volpensiongasten zijn de kosten van drankjes en maaltijden, die bij de arrangementen zijn inbegrepen. Ook voor mensen die het vakantiehuis huren is het mogelijk om voor de maaltijden te boeken.

Naast het paardrijden zijn er volop mogelijkheden om je te vermaken: je kunt zwemmen (in ons eigen zwembad of in de schone rivier de Cèze, niet ver van het huis) wandelen, fietsen, kanoën en kajakken, of gewoon rustig op ons terras genieten van een lekker glaasje. Voor de kinderen die nog te klein zijn om zelfstandig te rijden, maken we speciale ritten van een kwartier. Elk paard wordt daarbij door een begeleider vastgehouden.